3 Aralık 2012 Pazartesi

Evden satış yapmak istiyorum

Evden satış yapmak
Evden satış yaparak para kazanmak
Evden satış yapmak istiyorum diyerek bir arayış içine girdiyseniz, hemen elinizin altındaki fırsatları görmeye başlayacağınızı söyleyebilirim.

Değişik güzel şeyler üretmek gibi bir yeteneğiniz varsa, evinize ciddi bir gelir getirmek için bu ürünlerinizi internet üzerinden satışını yapabilirsiniz.
Ev yapımı ürünlerin trendi günümüzde gittikçe artıyor. Ayrıca internette bu tür ürünlerin satıldığı bir sürü pazar bulunuyor.

Fakat bu tarz sitelerde satış yapmak neredeyse bir sanat.Çünkü bu sitelerde başarılı olmak için oldukça uzun bir çalışma ve planlama gerekmekte. Sizin ürettiğiniz el işi ürünleriniz zaten tam zamanlı bir iş gibi tüm zamanınızı alsa da, satış işlemleri için de vaktinizin çoğunu ayırmanız gerekecektir. Sizlere başlamadan önce bazı yardımcı fikirler sunmak istiyorum.
Evden satış yapmak günümüzde artık hayal değil.Hele hele internetin yaygınlaştığı bu günümüzde pekçok ev hanımının internetten evden satış yaparak güzel paralar kazandığını biliyor muydunuz?
Peki evde ne satarak para kazanabiliriz?
Merak etmeyin size katolok işini tavsiye etmeyeceğim.Bilenler bilir belki pek çoğunuz katolok işi yapmışsınızdır.Yani üye bul, katolok tanıt gibi ele avuca hiçbir şey geçmeyen network marketing sistemi gibi kandırmaca işleri pek çoğumuz tecrübe etmiştir.
Benim size bir evin kolaylıkla geçimini sağlamak ya da ek gelir elde etmek için altın bir bilezik niteliğinde bir evden satış yapma tekniğini tanıtacağım.
Peki nedir bu evden satış yapma tekniği?
Aslında sorunun cevabı çok basit.Birçok kişinin böyle bir kazançtan haberi dahi yok?Haberi olanların ise bir kısmının buna inanası gelmiyor.Kalan diğer bir kısımının ise, nereden başlayacağı konusunda yardıma ihtiyacı var.İşte bu evden satış yapma tekniğini sizlerle paylaşmak istedim.

Bu işi kimler yapabilir?


·  Ek iş yapmak isteyenler
·  Emekliler için.
·  Ev hanımları için.
·  İnternetten para kazanmak isteyenler
·  Önyargısız ve kazanmayı gerçekten isteyenler
·  Günde ortalama 2 saatini internet başında geçirecekler için.
·  Evinde bilgisayarı ve interneti olanlar
Ayrıntılı bilgi için sizi bu işin uzmanına yönlendirmek istiyorum.Detaylı bilgi için buraya tıklayın


3 yorum:

  1. Adsız06:12

    ben öğrenciyim ve sattığım yerler tarafından marjinal olarak görülen takılar yapmaktayım. ve de bu yaptıklarımı nereden satabilirim?

    YanıtlaSil
  2. Hamit ince04:33


    Evde internetten para kazanmak isteyenler için e-ticaret öneriyorum. Ben anlamam demeyin zaten onlar bütün sistemi kuruyor ve size siteyi kurulu teslim ediyor. Ürün tedariği vs herşeyi onlar hallediyor. Siz sadece sitenizin reklamını yapıp müşteri sayınızı arttırıyorsunuz.

    YanıtlaSil
  3. https://www.facebook.com/groups/354755544730168/ GRUBA KATILIRMISINIZ LÜTFEN TEŞEKKÜRLER

    YanıtlaSil

Sizde bir yorum bırakın.Yorumlarınız bizim için değerlidir.Teşekkürler...

Evde İnternetten Para Kazanma Yolları

Evde internetten para kazanma yolları -En çok kazandıran iş imkanlarını açıklıyoruz.Hemen kazanmaya başlayacağınız evde iş imkanı burada. ...