1 Ocak 2016 Cuma

Evde yapılacak ek işler

evde yapılacak ek işler
Evde yapılacak ek işler neler? 2016

Yeniden merhabalar değerli okuyucularım,
Evden para kazanmak, ve evden ek iş yaparak para kazanmak her aile bireyinin, özelliklede ev hanımlarının hayali.

Bunun için ilk yaptığımız şey ise hemen internetten; evde yapılacak ek işler, evde ek iş, evde yapılacak işler, evde yapılan işler, hafta sonu ek iş ve evde ek iş yapmak istiyorum gibi Google'de aramalar yaparız.

 Şayet sizde bu şekilde buraya geldiyseniz tamda yerine geldiğinize emin olabilirsiniz.Bu yazımda size sunacağım işleri yaparak, evde yapılacak ek işler konusundaki hayallerinizi gerçekleştirecek evde ek iş yaparak evden para kazanmanın keyfini çıkaracaksınız…

Çalıştığınız halde kazancınız yetmiyorsa, evde hafta sonu ek iş  yapmak isteyen bir bey yada ev hanımı iseniz evde oturarak da iş yapabilir ve para kazanabilirsiniz.

Size gerekli olan ise,herhangi bir sermaye gerekmeden evden para kazanma yolları ve metodlarını bilmeniz yeterlidir.
Daha önceki yazılarımdada belirttiğim gibi evde ek iş olarak davetiye katlama,evde boncuk işi,evde kına paketleme işi vs incik boncuk işlerini bir kenara bırakmalısınız!

Günümüzde internetin hayatımıza girmesiyle evde yapılacak işler de daha çoğaldı.Üstelik hem kolaya hemde kazancı fazla.Dahası ise bu işlerden birçok kişinin haberi bile yok...Bilenler ise her ay banka hesabına yatan paralarının keyfini çıkarıyorlar.Yazımın sonunda bu işlerde bahsedeceğim.

Dolayısıyla günümüzde bilgisayar başında evde yapılacak işler oldukça fazladır.Sitemizdeki evde yapılan işler hakkında daha öncede oldukça bilgi verdik.Bunlarıda inceleyebilirsiniz .

Aslında evde yapılacak ek işler  günümüz internet teknolojisi sayesinde oldukça kolay ve kazançlı hale geldi.Evet artık internetin hepimizin cebine kadar girmesiyle evden para kazanmak tabiri caizse çocuk oyuncağı.

evde ek iş imkanı 2016 - 2017
İnternet Üzerinden Evde Yapılacak Ek İşler

Evet yanlış duymadınız mesela evde yapılacak ek işlerden en çok kullanılan metod, internetten para kazanma yöntemidir. İnternetten para kazanma yollarından biri ve en çok tercih edilen yöntem ise anket doldurarak para kazanma işidir.

Evde anket doldurarak para  kazanma işi özellikle ev hanımları için en uygun iş çeşididir diyebiliriz.Tabiki öğrenciler,emekliler yada hafta sonu ek iş yapmak isteyenlerde bu işi tercih ediyorlar.

Bu iş için anket firmalarına ücretsiz olarak üye oluyorsunuz ve bu firmalar sizin e-mailinize her gün anketler gönderiyor.
Sizde bu gelen anketleri doldurarak anket başına ücret alıyorsunuz.Bu işi yaparak ayda 700-800 tl para kazanırsınız.Kazançlarınızı ister çek olarak adresinize gelir,istersenizde banka hesabınıza yatar.Evet çok değil fakat evde oturduğunuz yerde hiçte fene bir rakam değil.

Eğer bu işi yapmayı düşünürseniz anket doldurarak para kazanmak başlığı altında detaylı olarak nasıl yapacağınızı ve nasıl başlayacağınızı açıkladım,dileyenler bakabilir.

İnternet üzerinden evde yapılacak ek işler  bununla bitmiyor elbette...Yazı yazmayı seven biriyseniz evde makale yazarak ta çok güzel paralar kazanabilirsiniz.İster yazdığınız makale başı ücret alın istersenizde makaleniz her okundukça ücret alın...Buda çok kolay ve zevkli bir iş.Bu iş hakkındaki detaylı bilgiyide Makale yazarak para kazanmak başlığı alltında bulabilirsiniz.

Daha başka evde yapılacak işler yokmu derseniz;sitemizi inceleyin kendinize göre mutlaka bir yöntem bulacağınızdan şüpheniz olmasın.

Yani evde iş yapmak isteyenler için evde yapılacak bir çok ek iş bulunuyor.Fakat pek çok kişi bunun için eyleme geçmekte zorlanıyor yada güvenemiyor.Sadece internetin başında oturarak, evde iş yapmak istiyorum diye arama yaparak bir yere varamazsınız.

Evet malesef durum, bu dost acı söyler demişler.Yani gerçek anlamda evde ek iş yaparak para kazanmak istiyorsanız, bunun için bir adım atmalısınız ve yukarıda bahsettiğim kendinize uygun bir işin ucundan tutarak hemen harekete geçmelisiniz!
Başka bir yazımda görüşmek üzere şimdiden bol kazançlar diliyorum.

Lütfen Facebook Sayfamızı Beğenmeyi Unutmayınız.

9 yorum:

  1. nuran08:05

    evde yapılacak iş arıyorum diye gezinirken sitenize denk geldim ve anket işi kafama yattı

    YanıtlaSil
  2. bende bu işi çok beyndim herhangi bi ücret oduyormuyuz ?

    YanıtlaSil
  3. Bende çok beyndim herhangi bir ücret odemesi yapiyormuyuz?

    YanıtlaSil
  4. Ya bnm anlamadigim 47 tl yatirdiktan sonrami basliycak bu is

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Merve hanım, Mesele çok basittir.E-kitap almadan güçlü ve ödeme yapan firmalara ulaşamazsınız.ufak bir ücret karşılığında bir e-kitap alarak bu işe başlayabilirsiniz.Merak etmeyin kitaba verdiğiniz para boşa gitmez 3-5 ankette fazlası ile amaorti edersiniz.Anket doldurma işi yapmak için ilk olarak http://www.anketlistesi.com sitesine başvurarak anket listesi eğitim paketi alıyorsunuz ve e-mail adresinize gelecek olan anketleri dolduruyorsunuz.Kazançlarınızı nasıl alacağınızı ve bu işe nasıl başlayacağınızı,200 den fazla anket firmasını ve bu firmalara nasıl üye olacağınızı bu pakette adım adım gösteriliyor.Anket işi hakkındaki daha detaylı bilgiyi Buradaki yazımda açıkladım.

      Sil
  5. Bende anket işini yapmak istiyorum küçük bebeğim ver çalışamıyorum fakat bilgisayar yok telefondan yapılabilirmi cevabınızı bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Yonca hanım telefondan yapabilirsiniz.Yani internete erişim olan her yerden anket doldurma işini yapabilirsiniz.

      Sil
  6. Peki ben almanyadayim bu işi vurdanda yapabilirmiyiz

    YanıtlaSil

Sizde bir yorum bırakın.Yorumlarınız bizim için değerlidir.Teşekkürler...

Evde İnternetten Para Kazanma Yolları

Evde internetten para kazanma yolları -En çok kazandıran iş imkanlarını açıklıyoruz.Hemen kazanmaya başlayacağınız evde iş imkanı burada. ...